Over IP Lichtreclame

IP Lichtreclame bundelt vakkennis en ervaring in lichtreclameproducten en ledverlichting. Een hoog niveau, met service en vakmanschap, daarvoor staan wij garant.

IP Lichtreclame voert elke opdracht met de grootste aandacht uit. Vakmanschap, ervaring en hoogwaardige technische kennis dragen wij hoog in ons vaandel. Dat vereist de nodige investering in materialen en machines. Als professionele partner beschikken wij over een volledig geautomatiseerd machinepark. Zo zijn wij nog beter in staat om u als signmaker het beste op ons vakgebied te bieden.

Wij zijn trots op onze mensen. Velen van hen werken al jaren bij ons en groeiden mee met ons bedrijf. Vakmensen die hun vakmanschap combineren met een grote betrokkenheid. Of het nu gaat om speciale vormen, lichtreclame in serie of productie inclusief ledverlichting, elk product van IP Lichtreclame wordt door onze mensen even secuur gemaakt en met zorg afgeleverd.

IP Lichtreclame produceert de meest uiteenlopende opdrachten voor de lichtreclamewereld, van eenvoudige lichtbak tot complete letterconstructie. Lichtreclame is breed toepasbaar en biedt vele mogelijkheden: lichtbakken in alle soorten en maten, Zuilen in elke gewenste vorm, aluminium lichtkoof systemen, enkel- of dubbelzijdige lantaarnpaalbakken, doeklichtbakken en textielframes. Alles wordt geheel volgens klantwens gemaakt en elk product voldoet aan de hoogste technische kwaliteitseisen. Bij IP Lichtreclame zijn maatwerk en kwaliteit dan ook geen loze begrippen.

Lichtreclame specialist sinds 1976

Zoekt u een betrouwbare leverancier in de signindustrie, die actief met u meedenkt en nauwkeurig en op tijd aflevert? Dan is IP Lichtreclame precies wat u zoekt. Ons ervaren team staat voor u klaar. Al sinds de oprichting in 1976. Hierdoor profiteert de signindustrie van jarenlange kennis en ervaring met innovatieve en kwalitatieve producten. En dat tegen de scherpste prijs!